top of page

Projecten

Bedrijven helpen nog beter tot bloei te komen Dat is ons streven. Hieronder staan een paar mooie voorbeelden waar wij aan hebben bijgedragen.

Worker Lifting Cardboard Box

Shared service centrum Informatielogistiek

Achmea

Bij Achmea waren wij verantwoordelijk voor de doelarchitectuur rondom het realiseren van één centraal shared service centrum op het gebied van alle inkomende en uitgaande communicatie uitingen.

één uniforme inrichting voor alle merknamen van AChmea waarbij zowel digitale alsmede fysieke communicatie toekomstvast werd ingeregeld.

Klantenportaal

UWV

We hebben dit project zorgvuldig aangepakt, omdat het onze allereerste onderneming van deze omvang was. We bestudeerden het bedrijf van onze klant om een gerichte en effectieve oplossing te creëren - en hebben deze vervolgens zien groeien. We werkten graag met deze klant en kijken er naar uit om in de toekomst aan nog veel meer succesvolle projecten samen te werken.

adult-african-descent-american-1061579.j
In the Classroom

Onderwijs

Een succesverhaal

Klanten benaderen Adwice vaak met een algemeen idee van wat ze nodig hebben en bij dit project was dat ook zo. We konden direct aanhaken met onze expertise en hebben het bedrijf echt geholpen te groeien en evolueren. Op dit moment doet hun bedrijf het uitzonderlijk goed en we zijn er trots op dat we onderdeel waren van dit proces.

Projecten: Projecten
bottom of page