top of page
Conference

Huur onze specialisten in

Versterk uw team tijdelijk met één van onze specialisten. Adwice levert een drietal rollen.

Inhuur: Diensten
Business Meeting

Enterprise architecten

Bereik uw doelen

De enterprise-architecten van Adwice brengen de voornaamste keuzes in kaart die moeten worden gemaakt om uw strategische doelstellingen te behalen. De gemaakte keuzes worden vastgelegd in modellen, richtlijnen en (architectuur)principes.

Tevens zijn onze enterprise-architecten specialist in het opstellen van veranderagenda's. Dit zorgt voor inzicht in de benodigde veranderagenda's voor de komende jaren. 

Brainstorming

Project architecten

Begeleiding door experts

Binnen de door uw bedrijf gestelde kaders denken onze project-architecten mee om projectresultaten maximaal bij te laten dragen aan uw strategisch doelstellingen.

Onze architecten zijn flexibel inzetbaar, maken uw organisatie specifieke kennis snel eigen en denken creatief mee om passende oplossingen te vinden voor elk type project. 

Business Meeting

Business consultant

Ontwikkel uw bedrijf

Onze business consultants geven advies aan management en directie van ondernemingen om de effectiviteit van de bedrijfsstrategie te optimaliseren.


In veel gevallen gaan onze business consultant verder dan het geven van advies alleen en is deze ook nauw betrokken bij de implementatie en uitvoering van een advies. Het kan hierbij gaan om adviezen op strategisch gebied, maar ook om advies over bijvoorbeeld organisatie- of ICT-vraagstukken. 

bottom of page