Algemene voorwaarden Adwice consultancy B.V. / T 033-2022024/ www.Adwice.nl / info@Adwice.nl / © 2019 by Adwice Group B.V.

De foto op de hoofdpagina is afkomstig van www.noorderlicht.nu.

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google Metallic
  • YouTube Metallic
  • LinkedIn Metallic

Inhuur tijdelijk personeel

Bij Adwice kunnen we diverse professionals leveren welke er allemaal op gespitst zijn uw organisatie op verantwoorde en gecontroleerde wijze te laten veranderen.

Hieronder ziet u welke professionals wij kunnen leveren met een korte beschrijving. Elke professional heeft zijn specifieke toegevoegde waarde binnen een organisatie.

Al onze professionals hebben jaren ervaring in hun vakgebied en zijn waar nodig gecertificeerd. Uiteraard leveren wij onze professionals tegen een scherp marktconform uurtarief. Wanneer u vragen heeft na het lezen van deze pagina over onze inhuur kunt u ons bereiken via info@adwice.nl of via het contactfomulier op de "contact" pagina.

Bedrijfskundig adviseur

De bedrijfskundig adviseurs van Adwice zijn erop gericht u te ondersteunen bij al uw bedrijfskundige vraagstukken.

Dit betreffen vaak strategische vraagstukken omtrent marktverkennen, concurrentie analyse of visie vorming.

Onze bedrijfskundig adviseurs kennen vele methodieken en modellen welke u gaan helpen een strategisch voordeel te behalen ten opzichte van uw concurrenten.

Business consultant / analist

Onze business consultants / analisten zijn goed in het onderzoeken van verbeterpotentieel. U heeft een visie en wij maken hem waar. Hierbij staan altijd drie vragen centraal:

  1. Welke veranderingen moeten er worden doorgevoerd om tot de verwachte eindresultaten te komen?
  2. Welke verwachtingen hebben de stakeholders van het eindresultaat? Deze verwachtingen kunnen wij organisatie breed achterhalen en vastleggen in programma van eisen. 
  3. Welke impact hebben de veranderingen op de organisatie, producten en diensten, processen en IT systemen?

Drie simpele vragen, maar de antwoorden zijn iets gecompliceerder. Vaak ook nog niet helemaal bekent binnen de organisatie. Wij helpen u deze antwoorden helder te krijgen, zodat u de juiste verandering in uw organisatie kunt aanbrengen.

Portfolio manager

Doen we de projecten goed en doen we de goede projecten? Dat zijn de belangrijkste twee vragen voor onze portfolio managers.

Deze vragen zijn zeer belangrijk, welke vaak te weinig wordt gesteld binnen een organisatie. Dit kan grote gevolgen hebben op financieel vlak, maar ook met het uitblijven van verwachte resultaten.

Onze portfoliomanagers kunnen u helpen overzicht te creëren over al uw veranderingen. Daarnaast kunnen ze uw projectmanagers ondersteunen en controleren. Hierdoor wordt meer structuur aangebracht binnen de projecten.

Project manager

Elk project heeft een gedegen projectmanager nodig. Binnen Adwice zijn deze projectmanagers aanwezig. Ze zijn allemaal gecertificeerd Prince2 wat garandeerd dat volgens internationaal erkende standaarden wordt gewerkt.

Daarnaast zijn onze projectmanagers communicatief sterk, zodat u weet wat er speelt, en niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard hebben onze projectmanagers jarenlange ervaring.

Wij zorgen er voor dat uw project op de afgesproken tijd, binnen het overeengekomen budget en met de gewenste kwaliteit wordt opgeleverd

Project assurance

Onze project assurance specialisten voegen echt iets toe aan uw project. Zij zijn de ogen en oren van de stuurgroep, en kunnen ervoor zorgen dat het project echt oplevert wat in eerste instantie van ze is gevraagd en of het nog in lijn is met de visie.

Daarnaast kunnen zij gevraagde adviezen aan de stuurgroep voorbereiden, waardoor tijd en geld worden bespaard.

Dit is echt een functie welke veel toevoegd aan de kwaliteit van uw project.

U zult er geen spijt van krijgen om deze specialisten in te zetten.

Project management officer

De project management officer is volgens ons de administratieve spin in het web tijdens een project. De PMO'er is verantwoordelijk voor de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de rapportages.

Hoeveel taken deze specialisten daarin vervullen kan per project verschillen. In sommige gevallen worden voortgangsrapportages voor een groot deel opgesteld door onze PMO'ers. Daarnaast kunnen zij teammanagers attenderen op komende deadlines voor highlight reports, en de sharepoint bijhouden inclusief versie beheer.

Hierdoor worden projectmanagers voor een groot deel ontlast. Dit is dus een waardevolle toevoeging voor elk project of programma.