Algemene voorwaarden Adwice consultancy B.V. / T 033-2022024/ www.Adwice.nl / info@Adwice.nl / © 2019 by Adwice Group B.V.

De foto op de hoofdpagina is afkomstig van www.noorderlicht.nu.

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google Metallic
  • YouTube Metallic
  • LinkedIn Metallic

Referenties

Onderstaande bedrijven zijn enkele referenties van ons werk.

Aanbevelingen:

 

"Samenwerken met Wouter geeft energie! Hij is enthousiast en altijd oplossingsgericht. Als business analist heeft Wouter mij meerdere keren verrast met nuttige en business gedreven oplossingen. Hij is in staat om boven de materie uit te stijgen en een objectief beeld mee te geven. Geïnteresseerd in de business en met kennis van zaken werkt hij naar een gedegen oplossing. Op de weg naar de oplossing is hij prima in staat om anderen te overtuigen en mee te nemen in zijn visie."

 

Nico Stolk manager inputmanagement Achmea

 

​"Wouter is een resultaatgerichte leidinggevende in mijn MT geweest. Daarnaast heeft hij als projectleider de integratie van het facilitair bedrijf van Agis en het facilitair bedrijf van Achmea voor de onderdelen services en huisvesting tot een succesvol einde gebracht. Hierbij heeft hij kwaliteiten als gedrevenheid en daadkracht laten zien en zijn kennis van de Prince2 methode gehanteerd. Hij kan goed zelfstandig werken en rapporteert de voortgang en eventuele risico's tijdig aan zijn opdrachtgever."

Alexandra Grieten, manager demandmanagement Achmea

 

"Wouter is een uitstekende projectmanager. Ik heb gedurende een groot gedeelte van dit project voor wouter gewerkt en heb altijd met veel plezier gedaan. Wouter is een vrolijke, enthousiaste en hardwerkende manager Hij heeft mij gestimuleerd heeft het best uit mezelf te halen. Wouter heeft een sterk analytisch vermogen en heeft dit uitstekend gebruikt om het project tot en succes te leiden."

 

Joost de Kruijf Projectleider Achmea

 

"Wouter heeft de integratie van het facilitairbedrijf AGIS met dat van Achmea als projectmanager geleid. Dit is op gestructureerde wijze gebeurd met een uitstekende balans tussen het beoogde resultaat, de betrokken mensen, de planning en veranderingen in de omgeving (aangekondigde reorganisatie van het facilitair bedrijfs Achmea)."

Chris Kegler,  portfoliomanager Achmea

​"Wouter was/is a joy to work with as a project manager: Excellent follow up within his projects and clear communication with and to the (internal) customer. Accountable and always taking up his responsabilities where required and requested. Pleasant as a colleague and as a person."

Bruno Leunens,  manager beheer DHL Benulux


  “ Wouter is een collega met veel kennis en ervaring die verder kijkt dan alleen de korte termijn. Dit samen met zijn doorzettingsvermogen en humor, maakt hem een fijne collega om mee te werken. "  

Dennis Feddema, systeembeheerder Meander Medische Centrum