Algemene voorwaarden Adwice consultancy B.V. / T 033-2022024/ www.Adwice.nl / info@Adwice.nl / © 2019 by Adwice Group B.V.

De foto op de hoofdpagina is afkomstig van www.noorderlicht.nu.

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google Metallic
  • YouTube Metallic
  • LinkedIn Metallic

Projectmanagement

Iedereen heeft te maken met veranderingen binnen zijn organisatie. Veel van deze veranderingen worden dagelijks door de lijnorganisatie opgepakt. Sommige zijn wat groter en complexer en dienen in een projectvorm te worden gerealiseerd.

Voor dergelijke projecten is een goede projectbeheersing noodzakelijk. Hierbij wordt altijd als eerste gedacht aan een projectmanager, maar er zijn meer rollen welke hierbij een cruciale rol spelen. 

Adwice kan u helpen bij het adviseren en invullen van uw project!

Adwice kan u op diverse manieren helpen bij het invullen van uw projectorganisatie. De drie meest voorkomende vraagstukken zijn:

1) Project adviseur

Deze rol kan inhoudelijk adviseren bij uw project, en de projectmanager ondersteunen in besluitvorming of het voorbereiden van besluitvormingsstukken voor de stuurgroep.

2) Quality assurance,

Deze rol is de oren en ogen van de stuurgroep. In dit geval staan we los van het project en toetsen wij of het project daadwerkelik oplevert en uitvoert wat is afgesproken in de projectdocumentatie.

3) Projectmanagement.

De rol van projectmanagement is van groot belang bij elk project. Dit is de manager welke de dagelijkse gang van zaken van uw project overziet en aanstuurt. Wij kunnen hierbij u projectmanager adviseren en onze eigen experts leveren.

Alle advies functies zijn erop gericht om de kwaliteit van het project of programma te optimaliseren, de doorlooptijd te minimaliseren en uw grip en inzicht op het project te maximaliseren.

Heeft u vragen of interesse in een gedegen adviseur op uw project dan kunt u contact met ons opnemen via info@adwice.nl of via het contactformulier op onze contactpagina.

Wij kunnen natuurlijk ook onze eigen projectmanager leveren voor een nog beter resultaat. Hiervoor kunt u meer informatie vinden op onze "inhuursite".