Algemene voorwaarden Adwice consultancy B.V. / T 033-2022024/ www.Adwice.nl / info@Adwice.nl / © 2019 by Adwice Group B.V.

De foto op de hoofdpagina is afkomstig van www.noorderlicht.nu.

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google Metallic
  • YouTube Metallic
  • LinkedIn Metallic

Outsourcen

Verandering is noodzakelijk om de toenemende concurrentie het hoofd te kunnen bieden. Ook als uw core business zich al vele generaties onverandert stand houdt. Bij veel bedrijven ligt de focus ook helemaal niet op veranderen. Dit wegens andere prioriteit, capaciteit gebrek of wegens het ontbreken van de juiste vaardigheden.

Voor deze bedrijven is Adwice een outsourcings dienst aan het ontwikkelen. Hierbij kunnen wij drie diensten compleet van u overnemen en op gepaste wijze u rapporteren over de voortgang. Hierdoor kunt u met minimale inspanning een maximaal resultaat bereiken.

Aan de volgende drie outsourcings diensten wordt binnenkort gewerkt.

Dienst 1:

Portfoliomanagement outsourcen

Dienst 2:

Projectmanagement outsourcen

Dienst 3:

Projectmanagement officer

outsourcen

Deze diensten gaan op korte termijn in ontwikkeling. In dit stadium zijn we bezig met het inzichtelijk krijgen van wensen en eisen van onze klanten.

Hierbij zijn wij op zoek naar partners die geïnteresseerd zijn in het afnemen van deze toekomstige dienst en/of IT partners welke bereid zijn deze dienst samen met ons te ontwikkelen. Deze partners mogen meedenken bij de ontwikkeling, zodat die maximaal kan aansluiten bij hun wensen en eisen. Heeft u interesse en wilt u meer informatie neem dan contact op met Wouter Meyer via nummer 06-36193529 of W.Meyer@Adwice.nl.